fbpx

Curs d’Evolució Conscient

El que importa no és el que vivim sinó com ho vivim
Canvia la manera de viure la vida

El curs d’Evolució Conscient és un viatge interior que té l’objectiu d’ajudar-te a canviar la manera de veure, d’entendre i de viure la vida. Són sis sessions, i en cada trobada t’ofereixo eines per poder utilitzar en el teu dia a dia quan ho necessitis.


En aquest curs aprendràs a…Trencar creences que limiten
la teva vida

Entendre la funció de l’ego

Despertar el poder intern

Fluir amb la vida

CONTINGUT DEL CURS


Sessió 1. Viure el cos físic

Aquesta sessió està destinada a potenciar la salut a través d’alimentació saludable, respiracions conscients i pràctiques meditatives.

Sessió 2. Les creences limitants

Descobriràs quines són les creences i pensaments que afecten i limiten el teu dia a dia i què pots fer per superar-los.

Sessió 3. Abraçar el personatge

Aquesta trobada serveix per entendre la funció de l’ego, tant el d’un mateix com el de les persones que t’envolten, per poder millorar les relacions cap a tu i cap als altres.

Sessió 4. El poder del perdó. Sentir el nen interior.

La quarta sessió es basa en el Perdó Transpersonal, una poderosa eina que aporta alliberament mental.

Sessió 5. Equilibri dels centres Intel·lectual, Energètic i Emocional.

Equilibrar el centre Intel·lectual, Emocional i Energètic ens descobreix el potencial que som i aprofundim a millorar l’autoestima i les relacions amb els demés.

Sessió 6. Connexió amb l’espiritualitat

La sisena trobada ens apropa a descobrir que existeix una intel·ligència superior que sosté totes les coses i que ens ajuda a fluir amb la vida.


Curs d'Evolució Conscient amb la Glòria Rabell

PER QUÈ FER AQUEST CURS?


Em sento molt afortunada de poder oferir-te aquest curs. Primer, perquè l’he estudiat, investigat i practicat en primera persona i la transformació que hi hagut a la meva vida ha estat espectacular i, segon, he pogut comprovar petits i grans canvis de persones que s’han donat l’oportunitat de fer-lo, invertint en el seu desenvolupament personal.

Va sorgir de diferents formacions i teràpies que he anat fent, li he tret la palla i s’ha convertit en sis trobades de quatre hores cadascuna per poder veure i viure amb una perspectiva més ampla, sobretot en situacions incòmodes i complicades que la vida ens posa al davant.

L’anomeno l’assignatura que es van oblidar d’ensenyar-nos quan érem petits. Utilitzant exemples reals i amb un llenguatge senzill i apte pera a tothom podem despertar el poder que tenim a dins nostre que aporta pau interior, podem aprendre a fluir amb la vida i, per tant, podem augmentar el nivell de Consciència.

– Glòria Rabell
INSCRIPCIONS OBERTES

Propera edició: Abril – Maig 2021

  • Dies: 17 i 24 d’abril i 8, 15, 22 i 29 de maig
  • Hora: 9:30h a 13:30h
  • Modalitat: Presencial
  • Lloc: C/Emili Grahit 59, 1r 1a – Girona
Reserva la teva plaça / Més informació


Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Què diuen els que han participat en aquest curs?


Ha estat per mi com posar-me unes ulleres noves

El curs ha estat per mi com posar-me unes ulleres noves que em permeten focalitzar la vida d’una manera diferent. I, la vida m’ofereix oportunitats diferents per aplicar tot allò que hi vaig aprendre. Gràcies Glòria.

Núria Codinachs

Em va ajudar a créixer com a persona en un moment en que estava bastant estancada

Vaig fer el curs de creixement personal amb la Glòria fa un parell d’anys. Que he de dir ? Doncs que l’experiència va ser molt positiva, em va fer plantejar moltes coses, veure’n d’altres més clares i adonar-me’n d’algunes que ni tan sols m’havia parat a pensar.
Em va ajudar a créixer com a persona en un moment en que estava bastant estancada, a perseguir els meus somnis, ser molt més conscient i aprendre a valorar els petits regals de la vida. Que res no és casualitat i que cada dia hem d’estar agraïts pel que som i el que tenim…
Molt recomanable. Gràcies Glòria !!!!

Carme Negre

Es un curs que tothom l’hauria de fer

Es un curs que tothom l’hauria de fer. Sento que hauria de ser una assignatura obligatòria.
He aprés i desaprès tantes coses útils, com afrontar nous reptes a la vida, com superar moments difícils, com conèixer-me millor….acceptar el meu passat i viure el meu present.
Ho recomano conscientment.

Anna

Em va ajudar a entendre les meves pròpies limitacions per tal d’afrontar-les i poder-les superar

Realment el curs d’introducció conscient em va agrada molt i em va ajudar a entendre les meves pròpies limitacions per tal d’afrontar-les i poder-les superar, ja que moltes vegades no les tenia prou presents. Temes inconscients prou importants per evolucionar com a persona i que ara estan a les meves mans, gràcies a aquest curs tan “potent” i que m’ha obert les portes per afrontar reptes personals.
El camí correcte per viure feliç i en plenitud total, és el camí interior.
Francament aquest curs m’ha ajudat molt, moltíssim, a reprendre el meu camí espiritual. Va ser molt enriquidor tot el que em va aportar, motiu pel qual vaig decidir fer el procés personal que tenia pendent feia ja molt de temps.

RMFS

Acceptar el present, confiar en la vida, donar des del cor i demanar amb humilitat.

Avui, desprès d’haver fet el curs introductori d’evolució conscient de la mà de la Glòria, puc començar a entendre molts aspectes interns de comportament i conducta humana que m’ajuden a trobar un eix troncal, sòlid i ferm, on s’hi estableix allò que realment és important de la meva essència. També puc reconèixer quins continguts estan en les branques i branquillons.
En base a aquesta informació rebuda, he decidit de nou envers aspectes de la vida.
També he introduït una actitud interna activa que m’arrela a viure el present immediat i m’apropa a estats de benestar, doncs aquells pensaments negatius i repetitius en forma de bucle, no hi tenen tant d’ espai a la meva ment. ( val a dir que també hi han dies difícils ).
Una altra aportació molt favorable és aprendre a netejar els continguts negatius que arrastrem del passat treballant des del Perdó.
Tot un treball de constància que quan més el treballes, més benefici intern en treus.
Molt Agraït per ensenyar-me a Acceptar el present, Confiar en la vida, Donar des del cor i Demanar amb humilitat.

Un company de vida en el camí de creixement

Va ser encaixar peces que tenia disperses,  “veure” amb molta més claredat que tot és molt més fàcil del que sembla

Com totes les coses de la vida, el curs va arribar a les meves mans en el moment oportú, el que necessitava en aquells moments. Per la Glòria va ser el primer curs que impartia i els que formàvem el grup érem persones molt diferents però amb molta connexió que als darrers dies es notava una energia especial.  Ja han passat 2 anys, hi ha moments puntuals de la vida que en fan recopilar coses que vàrem treballar en el grup i que en donen molta força  i poc a poc he canviat la meva percepció… com ara confiar amb la vida, deixar que tot  flueixi,  que cada moment tens el que necessites encara que no sigui el que la teva ment vol, que tot és perfecte pel moment que es viu… Per mi el curs va ser encaixar peces que tenia disperses,  “veure” amb molta més claredat que tot és molt més fàcil del que sembla. Es tot molt resumit el que explico però és tot això i molt més.

Margalida

Ha estat obertura definitiva cap a la meva llibertat mental i espiritual

Aquest curs ha estat obertura definitiva cap a la meva llibertat mental i espiritual. M’ha fet saltar pels aires tots els meus estereotips davant la vida. Considero que seriem un món millor si el que es treballar dins d’aquest curs fos una assignatura obligada a totes les escoles. Només puc fer que donar gràcies, gràcies i gràcies per haver fet aquet curs.

Anònim

M’ha donat l’oportunitat de veure la vida des d’una altra perspectiva

El curs d’Evolució Conscient m’ha donat l’oportunitat de veure la vida des d’una altra perspectiva que fins a les hores mai m’havia plantejar, donant-me així noves eines per afrontar les situacions del dia a dia. És un curs que et fa reflexionar i empatitzar amb els altres i amb tu mateix.

Tina

Avançar cap al benestar d’un mateix a través de la comprensió de certes premisses que fan que s’encengui la bombeta del teu conscient

Animo, a qui ho senti oportú, a treballar amb aquest curs, per tal d’avançar cap al benestar d’un mateix a través de la comprensió de certes premisses que fan que s’encengui la bombeta del teu conscient i t’ajudi a caminar pel teu dia a dia amb una visió més àmplia, clara i respectuosa cap a tu mateix i els altres. = AMOR
Gràcies Glòria per la teva dedicació.

Imma Marcó

M’ha ensenyat a viure d’una manera plena, diferent a la que fins ara havia viscut

Aquest curs d’Evolució Conscient m’ha ensenyat a viure d’una manera plena, diferent a la que fins ara havia viscut, amb més coneixement dels actes que faig al dia a dia, prendre consciència que la vida és més sencilla del que fins ara pensava. Ai aquestes creences que ens han inculcat! volgudes o imposades. Després de fer aquest curs he après a no jutjar, a viure el present; deixar fluir, i no tenir espectatives, he après a ser jo qui ha de caminar endavant i no esperar que els altres ho facin per mi, veure les coses des de l’amor.
He après que ningú no és ni més ni menys que cap altre.
He après a estimar-me tal com sòc. A viure la vida amb consciència plena i des de la consciència a viure en l’amor. La vida és més fàcil, això ès el que s’apren. Gràcies Glòria.

Anònim

Em va ajudar a acceptar-me tal i com sóc i a no tenir por de poder dir: m’he equivocat

El curs em va ajudar a enfocar algunes qüestions no resoltes de la meva vida des d’un altre punt de vista, la qual cosa em va donar la possibilitat de donar-hi noves respostes i noves solucions i així poder anar tancant parts del meu passat.
Em va ajudar a acceptar-me tal i com sóc i a no tenir por de poder dir: m’he equivocat… i no passa res, i continuo endavant, sense sentir-me culpable.
I finalment, a sentir-me millor amb mi mateixa, amb menys pors i més llibertat.

Montse

Aquest és un curs que es pot recomanar a qualsevol persona, no hi ha res a perdre, només guanyar!

El curs em  va semblar curt, però molt interessant. A vegades agafo els apunts i els repasso, perquè amb la rutina del dia a dia oblidem els conceptes i cal recordar-lo.
Es un curs que va bé per tothom, que ens orienta per treure la palla del gra, ja que amb molta facilitat tornem a caure.
A mi em va anar molt bé per agafar perspectives de la vida i agafar-me la vida amb més calma, ja que, com que sóc una mica impulsiu, m’ha servit per reflexionar i anar més a poc a poc però amb consciència. Jo dic que m’han quedat quatre conceptes clars i els tinc molt presents. Això m’ajuda a tenir més consciència i paciència.
Aquest és un curs que es pot recomanar a qualsevol persona, no hi ha res a perdre, només guanyar!
Glòria et desitjo molta força i ànims, fas una feina invalorable! Sort i endavant. Una forta abraçada!

Josep

El curs em va arribar en el moment just… per posar els peus a terra i agafar la confiança del conscient.

El curs em va arribar en el moment just… per posar els peus a terra i agafar la confiança del conscient. Alliberar l’ego i els condicionaments que ens envolten… però sobretot… posar consciència en el present.

Anònim

Gràcies aquest curs me n’he donat compte de l’univers que tenim dins

La meva experiència va ser molt bona, vaig fer el curs sense cap expectativa ja que era un nou món per a mi, la consciència del meu interior i gràcies aquest curs m’he donat compte de l’univers que tenim dins, per això amb dia d’avui encara llegeixo llibres articles relacionat amb aquest món tant interessant, de fet quan i entres no saps per que però no tornes a l’ho d’bans. Ha sight molt breu!!! Gràcies Glòria

Anònim

Em va animar a seguir el camí d’aquesta meravellosa vida de manera més oberta i confiada i, per damunt de tot , a aprendre a superar tot tipus de pors

Quan em va arribar el programa del curs Evolució conscient, ja només el títol em va ressonar moltíssim: el vaig traduir, instintivament, com a “creixement de la consciència”, dues paraules que formen part essencial del meu projecte de vida, i vaig pensar que aprofundir-les em servirien pel meu autocreixement.  Fa temps que me n’he adonat que, quan la mirada i el pensament s’aturen en una frase o en un fet, és perquè et porten algun missatge; i per això em vaig apuntar al curs de la Glòria.

Les classes em van semblar planeres, amenes i, sobretot, molt viscudes; cada setmana treballàvem un tema diferent, que sempre estava acompanyat d’un piló d’eines que ens podien servir en el nostre dia a dia, i que em van ajudar a reconèixer la importància del “ser conscient”.  Per mi, assistir en aquest curs va ser com obrir un llibre, el meu llibre interior; va ser com un despertar de la consciència i una manera de redescobrir un contingut gens desconegut per mi i anar més enllà: donant-li forma, desenvolupant-lo i posant-lo en pràctica amb ple coneixement.  

El curs em va donar una empenta i em va animar a seguir el camí  d’aquesta meravellosa vida de manera més oberta i confiada i, per damunt de tot , a aprendre a superar tot tipus de pors. Gràcies Glòria per aquesta oportunitat.

Carme

Jo personalment el que vaig aconseguir és primer de tot ser JO

El curs molt bé, t’adones que hi ha moltes coses que penses que no són importants que sí ho son, per exemple les creences tant arrelades que tots més o menys tenim…… ens limiten i no deixen que siguem tal com voldríem ser.

Jo personalment el que vaig aconseguir és primer de tot ser JO. Això de primer JO i desprès ja veure’m …… mai m’havia pensat aconseguir-ho.

Anna

La meva vida ha donat un tom de 360 graus

El curs d’Evolució Conscient va obrir unes portes que desconeixia, com poder controlar la meva ment, agafar la vida amb una altra filosofia, passar les traves que trobes el llarg del camí amb més fermesa i desxifrar el perquè. Va ser una experiència molt gratificant, les paraules de la Glòria són dolces però a la vegada profundes. La meva vida ha donat un tom de 360 graus, ja que no he parat de treballar amb mi per tenir més consciència dels més petits detalls del meu cos i de la vida. Gràcies Glòria per compartir els teus coneixements.

Dolors

Valorar-me més a mi mateix i millorar l’autoestima

Doncs la valoració del curs súper positiva! A vegades val la pena parar-se i fer un curs com aquest! A mi personalment em va anar molt bé per valorar-me més a mi mateix i millorar l’autoestima… et dones compte de moltes coses que no n ets conscient fins que fas el curs.. De vegades ens preocupem de coses que no valen la pena….i no ens centrem en nosaltres! Gràcies!

David

És un curs que recomano a totes les persones que volen fer un pas endavant

Vaig fer el curs d’Evolució Conscient fa aproximadament un any.

Es pot dir que m’hi va portar la curiositat, ja que són temes que m’agraden. I he de dir que vaig quedar gratament sorpresa de l’enfocament tan didàctic i amigable que fa la Glòria.

Fa la tasca gens fàcil d’apropar l’espiritualitat i l’evolució conscient a totes les persones, també a les persones que mai n’han sentit a parlar i ho fa amb paciència, gran mestria i molta amabilitat.

És un curs que recomano a totes les persones que volen fer un pas endavant en la seva evolució conscient.

Christina Stub

Ja no soc tant patidora, ni dono tanta importància a coses que abans creia que eren importants

El curs m’ha resultat una eina positiva, en principi perquè ara soc més conscient quan em venen pensaments que em distreuen de viure el present i per tant puc reconduir-me més fàcilment cap el present. També perquè ja no soc tant patidora, ni dono tanta importància a coses que abans creia que eren importants i ara les veig superficials. Ni tampoc em preocupa tant el que puguin dir o pensar altres persones. Tinc 2 nets preciosos (4 mesos i 2 anys i mig) i els se viure més intensament. Gràcies Glòria! Crec que em falta molt d’anar perfeccionant, feina a fer encara, però millor.

Roser

Vaig aprendre a no fer-me els problemes dels altres una cosa personal

El curs d’Evolució Conscient com a valoració un 10. Vaig aprendre moltes coses, però una d’elles és no fer-me els problemes dels altres una cosa personal. Moltes gràcies per tot.

Montse

Molt bones eines per a reconduir la teva vida i el teu camí

El curs em va servir per saber que m’estava desviant del camí, i per saber que només hi ha una essència: l’amor. Suposo que per la meva manera d’encarar la feina i la meva vida, mica en mica em vaig anar allunyant d’aquesta senzilla essència. El curs et dona molt bones eines per a reconduir la teva vida i el teu camí.

Marta

Aquest curs t’ajuda a fer-te més fort i a estimar-te

Aquest curs t’ajuda a fer-te més fort i a estimar-te, solucionant aquells problemes que ens afecten a nivell personal i, així sentir-nos més bé amb nosaltres mateixos i amb la gent que ens envolta.

Anònim

M’he emportat moltes coses positives!

Estic contenta d’haver fet el curs Evolució Conscient m’he emportat moltes coses positives. M’ha ajudat a veure les coses i les persones d’una manera molt diferent. I això ajuda molt al dia a dia. Han marxat moltes pors i creences. També he après a valorar coses que abans no els hi donava importància, i a treure importància a les coses que no en tenen. Hi ha un abans i un després del curs. També he conegut gent nova molt maca.

Dolors

Recomano fer aquest curs a totes aquelles persones que vulguin fer una introspecció

Recomano fer aquest curs a totes aquelles persones que vulguin fer una introspecció i aprofundir en elles mateixes per arribar a conèixer personalment. És un curs per arribar a l’essència d’un mateix, d’on procedim, dels nostres orígens que el transcurs de la vida i les circumstancies ens han fet modificar fins a dia d’avui.

MP

La meva visió de la vida es totalment diferent i també la manera de afrontar-me a nous reptes

El curs d’evolució conscient el vaig fer farà un any aproximadament i només puc dir sobre ell paraules positives. Recomano a tothom que vulgui veure la vida d’una altre manera que hi acudeixi, per entendre que a vegades tots els problemes de la nostre vida tenen una fàcil solució si ho mirem des de una perspectiva totalment diferent a la qual hem cregut sempre. Des de llavors, la meva visió de la vida es totalment diferent i també la manera de afrontar-me a nous reptes i decisions, ara sé que tots som capaços de fer el que ens proposem. He de donar les gràcies a la Gloria per tot i per la gran feina que fa!

Carla

Et serveix de per vida

Per la meva experiència, recomano aquest curs i confirmo que et serveix de per vida, sempre utilitzes coses que hi has après.
És molt intens, té MOLT de contingut que vas utilitzant més unes coses , o unes altres, segons la teva situació personal.
Una de les coses que he treballat molt és el “ADONAR-SE’N” i a partir d’aquí fas un gir a les coses, l’efecte mirall…etc.

Anònim

Ha suposat un abans i un després.

Per mi, haver fet aquest curs d’Evolució Conscient i el de meditació ha suposat un abans i un després.
Quan les coses no van bé solem pensar que cal canviar el de fora, però si no canviem el de dins, segurament tot continuarà igual. Però canviar la manera com entenem les coses és difícil i no sabem com fer-ho. És llavors que la Glòria, de forma amena i senzilla, ens mostra que hi ha un altre camí personal per recórrer i ens dóna eines per començar-hi a  transitar.
Endinsar-se en el nou camí ja és cosa nostra, transitar-hi costarà més o menys, però poc a poc vas veient que es va obrint la oportunitat de ser feliç.
Sempre agraïda.

Montse

Veig la vida i la gaudeixo d’una manera molt diferent

Gràcies a aquest curs, veig la vida i la gaudeixo d’una manera molt diferent al que estem acostumats. Hi ha un abans i un desprès d’haver-lo fet i tothom hauria de tenir l’oportunitat d’experimentar-ho. Recomano 100×100…Moltíssimes GRÀCIES Glòria

Anna

Una alenada d’aire fresc

El curs que he acabat de fer amb tu, “el curs d’Evolució Conscient ” ha estat una alenada d’aire fresc, que m’ha servit per adonar-me que no  pots fer-ho tot, un tot sol. Si no tens les eines adequades i les saps fer servir. I aquest curs m’ha servit per conèixer aquestes eines, que tu m’has ensenyat que existien i com utilitzar-les. A partir d’aquí soc capaç de veure les coses i situacions d’una altra manera i enfrontar-mi amb més seguretat . Sobre tot trencar amb uns coneixements pre-establerts. Cal saber perdonar . La meva actitud davant les situacions negatives ha començat a canviar i això em fa sentir millor amb mi mateix. Seguiré treballant cada dia per que els problemes que vagin apareixen el transformi amb positiu i segueixi gaudint de la vida. Moltes gràcies per tot Glòria.
Toni

En podré treure profit al llarg de la meva vida

La veritat és que en general el curs m’ha agradat i penso que en podré treure profit al llarg de la meva vida. És un curs que fa que t’aturis, pensis, vegis les situacions des de diferents perspectives i si et cal et dóna eines per canviar. Una de les moltes coses que he après és que el canvi es troba en una mateixa, no en el pretendre canviar a l’altre. Cadascú se’n ha d’adonar d’allà on es troba, ser-ne conscient i pensar si vols canviar per millorar. Algun dels temes tractats se’m fa fer curt i m’hagués agradat tenir més hores per aprofundir. Gràcies per la feina!

Anònim

M’ha anat com anell al dit

La veritat és que quan em vaig apuntar al curs no tenia ni idea que vindrien temps de canvis personals… (o pensant‘ho en perspectiva, he fet aquest canvis gràcies a la valentia que m’ha donat el curs?)

No sé, sigui com sigui, aquest moment vital el podria haver enfocat de dues maneres molt diferents: entendre’l i acceptar-lo o tornar-me “boja” intentant resistir-m’hi, cosa molt provable en la meva manera de ser…

I la veritat és que sentir-te m’ha anat com anell al dit:
– M’ha servit per donar-me el temps, per adondar-me’n amb naturalitat
– Trencar velles i profundes creences que jo creia inalterables
– I afrontar-ho amb la serenitat que la vida demana.

Gràcies, altre cop pe ser-hi !

Anònim

Hi ha un abans i un després

El curs m´ha anat d’allò mes bé i que caldria que tothom tingués la informació i mecanismes per posar-ho en pràctica. HI HA UN ABANS I UN DESPRÉS. Gràcies i una abraçada.

Anònim

Viatge per identificar la part conscient de la nostra vida

Reconèixer la persona (el meu jo)  no és fàcil. Endinsar-te en les profunditats del teu pensament tampoc. Aquest curs és un viatge per identificar la part conscient de la nostra vida. Per tornar a la nostra essència, desprogramar-nos. Crec que m’ajudarà molt. Dic m’ajudarà, perquè tot just l’hem finalitzat fa uns dies, i l’he de pair. El recomano, això és clar. Però has de voler treballar totes les propostes que et fa la Glòria i no tenir mandra. El que sé segur, és que això no te retorn. Endavant. Gràcies Glòria.

M.P

Un curs 100% recomanable

Un curs 100% recomanable. Tothom hauria d’ adonar-se  de  les oportunitats que et dóna la vida, i en aquest curs  trobes les eines. Coneixe’t i estimar-te a tu mateix, valors que massa sovint ens passen desapercebuts. Moltes gràcies Glòria

Anònim

Vaig aprendre a creure en mi mateixa

El curs em va arribar en el moment just en què m’havia trencat. Va ser un fort suport moral mentre va durar,  perquè la Glòria ho explicava tan clarament que poc a poc ho vaig anar posant en pràctica. Vaig aprendre a creure en mi mateixa i he pogut posar fi a la situació que m’angoixava tant.  Gràcies Glòria!

Neus

Em sento molt agraïda d’haver fet el curs

Em sento molt agraïda d’haver fet el curs. Poder desenvolupar  la consciència per arribar a l’essència amb les eines que proposa la Glòria  es apassionant i fa veure una altra cara de l’existència i ajuda a sentir que  viure és fàcil. He après que les casualitats no existeixen i veure que realment són causalitats  ho fa  encara més  interessant. Sé que és el principi d’un gran treball interior i personal i crec que val molt la pena implicar-se.

Moltes gràcies al grup que m’heu acompanyat i a tu Glòria pels teus coneixements. I estima.

Anònim

M’ha donat la seguretat que existeix un altre jo

Aquest taller m´ha donat la seguretat que existeix un altre jo que feia temps que es volia manifestar, em sento nova, acabada de néixer.  Tot i que ja sé que hi ha un llarg camí i moltes coses per millorar sé que tot és possible.
La Glòria és una persona que m´ha fet sentir a gust des de el primer dia, he tingut molta sort d´haver-la conegut i que ella comparteixi els seus coneixements als que estem iniciant aquest camí cap al despertar.

Imma

Ha sigut un abans i un després

El curs d’evolució conscient m’ha permès redescobrir i reforçar que sóc jo qui dirigeixo la meva vida i qui decideixo, en tot moment i en totes circumstàncies, pensar, sentir i actuar des del que sóc en essència sense pors ni dubtes. Aquest curs per mi ha estat sense cap mena de dubte un abans i un després, un regal en un moment vital on m’estic qüestionant moltes coses. M’ha donat l’oportunitat d’aprofundir, reaprendre i desaprendre i de tenir una altra mirada sense angoixes ni temors.

La Glòria ens acompanya i acull amb tota la seva saviesa, humilitat i experiència, tocant de peus terra i compartint eines pràctiques per tal de connectar-nos amb la nostra essència i caminar amb sentit per la vida.
Moltes gràcies Glòria i moltes gràcies a totes les qui hem compartit aquest curs

Cristina B.

És una filosofia de vida

Vull agrair haver fet aquest curs. M’ha servit per posar en ordre la meva vida i també per posar consciència al meu dia a dia.  Aquest curs és molt enriquidor per a qualsevol persona es trobi en el moment que es
trobi i com diu la Glòria és una filosofía de vida. Obrir la ment, sortir de la zona de confort i agrair qualsevol cosa que arribi, sigui la que sigui.

La senzillesa com explica la Glòria cada taller és un regal, paraules planeres i molts exemples que ens trobem tots al nostre dia.

Del curs em quedo amb el següent, jo sóc la responsable de com visc i tot allò que arriba a la meva vida és el millor per a mi.

Gràcies Gloria.

Anònim

Surts de cada trobada amb molt bona sensació i amb moltes ganes de la següent sessió

Em va costar una mica decidir-me ja que no estava passant per la millor època de la meva vida, però m’alegro molt d’haver-me atrevit i dedicat aquestes hores a veure les coses d’una altra forma.

La Glòria és genial, fa gaudir les trobades i s’explica amb molt passió i claredat i això en els temes que tracta és molt important. Les 4 hores de cada trobada passen volant i sortia d’allà amb molt bona sensació i amb moltes ganes de la següent sessió per aprendre i poder créixer una mica més com a persona.

A vegades costa creure però quan ho fas i pràctiques et sorprens. Ara només falta estructurar tot allò après i seguir apostant per aplicar-ho i gaudir del canvi!

Realment són les assignatures que no ens han ensenyat. Moltes gràcies, Glòria, pel teu temps i el teu entusiasme per compartir amb la gent tots aquests coneixements!

Mireia


Has participat en algun curs o taller i vols compartir la teva opinió o experiència personal? Fes clic en el botó per escriure l’opinió:


ESCRIU LA TEVA OPINIÓ