Curs d’Evolució Conscient

El que importa no és el que vivim sinó com ho vivim
Canvia la manera de viure la vida

El curs d’Evolució Conscient és un viatge interior que té l’objectiu d’ajudar-te a canviar la manera de veure, d’entendre i de viure la vida. Són sis sessions, i en cada trobada t’ofereixo eines per poder utilitzar en el teu dia a dia quan ho necessitis.


En aquest curs aprendràs a…Afluixar pensaments repetitius

Trencar creences que limiten
la teva vida

Entendre la funció de l’ego

Despertar el poder intern
i fluir amb la vida

CONTINGUT DEL CURS


Sessió 1. Viure el cos físic

Aquesta sessió està destinada a potenciar la salut a través d’alimentació saludable, respiracions conscients i pràctiques meditatives.

Sessió 2. Les creences limitants

Descobriràs quines són les creences i pensaments que afecten i limiten el teu dia a dia i què pots fer per superar-los.

Sessió 3. Abraçar el personatge

Aquesta trobada serveix per entendre la funció de l’ego –personatge-, tant el d’un mateix com el de les persones que t’envolten, per poder millorar les relacions cap a tu i cap als altres.

Sessió 4. El poder del perdó. Sentir el nen interior.

La quarta sessió es basa en el Perdó Transpersonal, una poderosa eina que aporta alliberament mental.

Sessió 5. Equilibri dels centres Intel·lectual, Energètic i Emocional.

Equilibrar el Centre Intel·lectual, Emocional i Energètic ens descobreix el potencial que som. Tenir aquests tres centres equilibrats ens descobreix el potencial que som i aprenem a millorar l’autoestima i les relacions amb els demés.

Sessió 6. Connexió amb l’espiritualitat

La sisena trobada ens apropa a descobrir que existeix una intel·ligència superior que sosté totes les coses i que ens ajuda a fluir amb la vida.PER QUÈ FER AQUEST CURS?


Em sento molt afortunada de poder oferir-te aquest curs. Primer, perquè l’he estudiat, investigat i practicat en primera persona i la transformació que hi hagut a la meva vida ha estat espectacular i, segon, he pogut comprovar petits i grans canvis de persones que s’han donat l’oportunitat de fer-lo, invertint en el seu desenvolupament personal.

Va sorgir de diferents formacions i teràpies que he anat fent, li he tret la palla i s’ha convertit en sis trobades de quatre hores cadascuna per poder veure i viure amb una perspectiva més ampla, sobretot en situacions incòmodes i complicades que la vida ens posa al davant.

L’anomeno l’assignatura que es van oblidar d’ensenyar-nos quan érem petits. Utilitzant exemples reals i amb un llenguatge senzill i apte pera a tothom podem despertar el poder que tenim a dins nostre que aporta pau interior, podem aprendre a fluir amb la vida i, per tant, podem augmentar el nivell de Consciència.
Què diuen els que han participat en aquest curs?


El curs ha estat per mi com posar-me unes ulleres noves que em permeten focalitzar la vida d’una manera diferent. I, la vida m’ofereix oportunitats diferents per aplicar tot allò que hi vaig aprendre. Gràcies Glòria.

Núria Codinachs

Vaig fer el curs de creixement personal amb la Glòria fa un parell d’anys. Que he de dir ? Doncs que l’experiència va ser molt positiva, em va fer plantejar moltes coses, veure’n d’altres més clares i adonar-me’n d’algunes que ni tan sols m’havia parat a pensar.
Em va ajudar a créixer com a persona en un moment en que estava bastant estancada, a perseguir els meus somnis, ser molt més conscient i aprendre a valorar els petits regals de la vida. Que res no és casualitat i que cada dia hem d’estar agraïts pel que som i el que tenim…
Molt recomanable. Gràcies Glòria !!!!

Carme Negre

Es un curs que tothom l’hauria de fer. Sento que hauria de ser una assignatura obligatòria.
He aprés i desaprès tantes coses útils, com afrontar nous reptes a la vida, com superar moments difícils, com conèixer-me millor….acceptar el meu passat i viure el meu present.
Ho recomano conscientment.

Anna

Realment el curs d’introducció conscient em va agrada molt i em va ajudar a entendre les meves pròpies limitacions per tal d’afrontar-les i poder-les superar, ja que moltes vegades no les tenia prou presents. Temes inconscients prou importants per evolucionar com a persona i que ara estan a les meves mans, gràcies a aquest curs tan “potent” i que m’ha obert les portes per afrontar reptes personals.
El camí correcte per viure feliç i en plenitud total, és el camí interior.
Francament aquest curs m’ha ajudat molt, moltíssim, a reprendre el meu camí espiritual. Va ser molt enriquidor tot el que em va aportar, motiu pel qual vaig decidir fer el procés personal que tenia pendent feia ja molt de temps.

RMFS

Avui, desprès d’haver fet el curs introductori d’evolució conscient de la mà de la Glòria, puc començar a entendre molts aspectes interns de comportament i conducta humana que m’ajuden a trobar un eix troncal, sòlid i ferm, on s’hi estableix allò que realment és important de la meva essència. També puc reconèixer quins continguts estan en les branques i branquillons.
En base a aquesta informació rebuda, he decidit de nou envers aspectes de la vida.
També he introduït una actitud interna activa que m’arrela a viure el present immediat i m’apropa a estats de benestar, doncs aquells pensaments negatius i repetitius en forma de bucle, no hi tenen tant d’ espai a la meva ment. ( val a dir que també hi han dies difícils ).
Una altra aportació molt favorable és aprendre a netejar els continguts negatius que arrastrem del passat treballant des del Perdó.
Tot un treball de constància que quan més el treballes, més benefici intern en treus.
Molt Agraït per ensenyar-me a Acceptar el present, Confiar en la vida, Donar des del cor i Demanar amb humilitat.

Un company de vida en el camí de creixement

Com totes les coses de la vida, el curs va arribar a les meves mans en el moment oportú, el que necessitava en aquells moments. Per la Glòria va ser el primer curs que impartia i els que formàvem el grup érem persones molt diferents però amb molta connexió que als darrers dies es notava una energia especial.  Ja han passat 2 anys, hi ha moments puntuals de la vida que en fan recopilar coses que vàrem treballar en el grup i que en donen molta força  i poc a poc he canviat la meva percepció… com ara confiar amb la vida, deixar que tot  flueixi,  que cada moment tens el que necessites encara que no sigui el que la teva ment vol, que tot és perfecte pel moment que es viu… Per mi el curs va ser encaixar peces que tenia disperses,  “veure” amb molta més claredat que tot és molt més fàcil del que sembla. Es tot molt resumit el que explico però és tot això i molt més.

Margalida

Aquest curs ha estat obertura definitiva cap a la meva llibertat mental i espiritual. M’ha fet saltar pels aires tots els meus estereotips davant la vida. Considero que seriem un món millor si el que es treballar dins d’aquest curs fos una assignatura obligada a totes les escoles. Només puc fer que donar gràcies, gràcies i gràcies per haver fet aquet curs.

Anònim

El curs d’Evolució Conscient m’ha donat l’oportunitat de veure la vida des d’una altra perspectiva que fins a les hores mai m’havia plantejar, donant-me així noves eines per afrontar les situacions del dia a dia. És un curs que et fa reflexionar i empatitzar amb els altres i amb tu mateix.

Tina

Animo, a qui ho senti oportú, a treballar amb aquest curs, per tal d’avançar cap al benestar d’un mateix a través de la comprensió de certes premisses que fan que s’encengui la bombeta del teu conscient i t’ajudi a caminar pel teu dia a dia amb una visió més àmplia, clara i respectuosa cap a tu mateix i els altres. = AMOR
Gràcies Glòria per la teva dedicació.

Imma Marcó

Aquest curs d’Evolució Conscient m’ha ensenyat a viure d’una manera plena, diferent a la que fins ara havia viscut, amb més coneixement dels actes que faig al dia a dia, prendre consciència que la vida és més sencilla del que fins ara pensava. Ai aquestes creences que ens han inculcat! volgudes o imposades. Després de fer aquest curs he après a no jutjar, a viure el present; deixar fluir, i no tenir espectatives, he après a ser jo qui ha de caminar endavant i no esperar que els altres ho facin per mi, veure les coses des de l’amor.
He après que ningú no és ni més ni menys que cap altre.
He après a estimar-me tal com sòc. A viure la vida amb consciència plena i des de la consciència a viure en l’amor. La vida és més fàcil, això ès el que s’apren. Gràcies Glòria.

Anònim

El curs em va ajudar a enfocar algunes questions no resoltes de la meva vida des d’un altre punt de vista, la qual cosa em va donar la possibilitat de donar-hi noves respostes i noves solucions i així poder anar tancant parts del meu passat.
Em va ajudar a acceptar-me tal i com sóc i a no tenir por de poder dir: m’he equivocat… i no passa res, i continuo endavant, sense sentir-me culpable.
I finalment, a sentir-me millor amb mi mateixa, amb menys pors i més llibertat.

Montse

El curs em  va semblar curt, però molt interessant. A vegades agafo els apunts i els repasso, perquè amb la rutina del dia a dia oblidem els conceptes i cal recordar-lo.
Es un curs que va bé per tothom, que ens orienta per treure la palla del gra, ja que amb molta facilitat tornem a caure.
A mi em va anar molt bé per agafar perspectives de la vida i agafar-me la vida amb més calma, ja que, com que sóc una mica impulsiu, m’ha servit per reflexionar i anar més a poc a poc però amb consciència. Jo dic que m’han quedat quatre conceptes clars i els tinc molt presents. Això m’ajuda a tenir més consciència i paciència.
Aquest és un curs que es pot recomanar a qualsevol persona, no hi ha res a perdre, només guanyar!
Glòria et desitjo molta força i ànims, fas una feina invalorable! Sort i endavant. Una forta abraçada!

Josep

El curs em va arribar en el moment just… per posar els peus a terra i agafar la confiança del conscient. Alliberar l’ego i els condicionaments que ens envolten… però sobretot… posar consciència en el present.

Anònim

La meva experiència va ser molt bona, vaig fer el curs sense cap expectativa ja que era un nou món per a mi, la consciència del meu interior i gràcies aquest curs m’he donat compte de l’univers que tenim dins, per això amb dia d’avui encara llegeixo llibres articles relacionat amb aquest món tant interessant, de fet quan i entres no saps per que però no tornes a l’ho d’bans. Ha sight molt breu!!! Gràcies Glòria

Anònim

Quan em va arribar el programa del curs Evolució conscient, ja només el títol em va ressonar moltíssim: el vaig traduir, instintivament, com a “creixement de la consciència”, dues paraules que formen part essencial del meu projecte de vida, i vaig pensar que aprofundir-les em servirien pel meu autocreixement.  Fa temps que me n’he adonat que, quan la mirada i el pensament s’aturen en una frase o en un fet, és perquè et porten algun missatge; i per això em vaig apuntar al curs de la Glòria.

Les classes em van semblar planeres, amenes i, sobretot, molt viscudes; cada setmana treballàvem un tema diferent, que sempre estava acompanyat d’un piló d’eines que ens podien servir en el nostre dia a dia, i que em van ajudar a reconèixer la importància del “ser conscient”.  Per mi, assistir en aquest curs va ser com obrir un llibre, el meu llibre interior; va ser com un despertar de la consciència i una manera de redescobrir un contingut gens desconegut per mi i anar més enllà: donant-li forma, desenvolupant-lo i posant-lo en pràctica amb ple coneixement.  

El curs em va donar una empenta i em va animar a seguir el camí  d’aquesta meravellosa vida de manera més oberta i confiada i, per damunt de tot , a aprendre a superar tot tipus de pors. Gràcies Glòria per aquesta oportunitat.

Carme


Has participat en algun curs o taller i vols compartir la teva opinió o experiència personal? Fes clic en el botó per escriure l’opinió:


ESCRIU LA TEVA OPINIÓT’agradaria apuntar-te al curs Evolució Conscient?

Contacta amb mi omplint el següent formulari. Et respondré amb tota la informació que necessitis sobre el curs, les properes dates i el preu.


El teu nom

Correu electrònic

Telèfon

Quin curs o taller t’interessa?

Missatge

Accepto les condicions d’ús i la política de privacitat