fbpx

Les nostres estades

Una oportunitat per gaudir d’unes vacances conscientsJuntament amb en Lluís Cals –la meva parella- volem compartir cursos, tallers i activitats amb tu.

Són trobades que fa anys les oferíem en un hotel, també a Lanzarote. Però va arribar el moment en que la fase de l’hotel va finalitzar i poc després va aparèixer la possibilitat de poder oferir el mateix tipus d’activitats en un format més íntim en aquestes cases.

Aquesta illa és molt especial per a nosaltres. Si la coneixes hauràs comprovat que és tranquil·la, té molta llum, es palpa l’energia dels volcans i tot plegat fa que sigui un lloc màgic.

Ho tenim tot, un espai bonic i privilegiat en una illa especial per oferir-te els nostres coneixements i compartir enriquidores experiències pel teu creixement personal.


LA NOSTRA PROPOSTA


Trobades d’expansió de Consciència

Per poder aprofundir amb el despertar de la Consciència, per poder viure amb més plenitud i arribar a trobar pau interior.

Trobades de meditació

On podràs aprendre i meditar davant de mar, al costat dels volcans i en llocs estratègics que ajuden a enriquir les vivències meditatives.

Trobades de ioga

Per poder trobar els beneficis d’aquesta pràctica mil·lenària que el que busca és un equilibri entre el cos i la ment.

Trobades de riureteràpia terapèutica

Per passar-ho bé i a la vegada poder superar vergonyes, pors o inseguretats.

Trobades de senderisme

Per conèixer la illa a peu.

Per descomptat que en cada trobada hi haurà moments per visitar la illa, estones de platja i espais lliures per poder gaudir del que et convingui.Vols saber-ne més sobre les anteriors trobades?

Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Després de la gratificant experiència de la primera trobada –inauguració, celebració i curs sense definir temari- vam aconseguir el que ens proposàvem. Deixar fluir. Per a nosaltres va ser una experiència molt enriquidora, posant atenció en els detalls perquè tot estigués a l’altura de les circumstàncies. Vam aprendre de tots i vam valorar molt gratament de les opinions que ens permetran poder millorar en les properes convocatòries.

Potser va fallar el temps que curiosament va ploure quasi cada dia, però tampoc vam deixar de fer res que no volguéssim. Ens va faltar una mica més de platja però potser cal tornar a viure l’experiència per poder-ne gaudir.

Vam preguntar als participants les opinions sobre el curs i l’experiència viscuda. Ho transmeto perquè puguis fer un cop d’ull. Espero que entre les paraules de cada un, t’animis per la pròxima.

Gràcies Adela, Albert, Anna M, Carme D, Carme Q, Claudi, Consol, Conxita, Dolors, Enric, José Carlos, Manel, Margarita, Marta, Mercè, Montse, Nuri, Pere, Pilar, Remei i Sílvia.

Experiència molt profitosa

Experiència molt profitosa pel que he sabut de mi. Me’n vaig amb, sobre tot, una informació de com actuo, que podré tenir present per ser feliç.

He trobat els treballs fets molt adients per entrar dins nostre i perquè floreixin espontàniament les nostres limitacions a treballar.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Súper experiència

Ja havia participat anteriorment en un altre curs i cada vegada m’inquieta el que sento i em fa trontollar. És una súper experiència que m’agradaria pogués gaudir la meva família. M’adono que he de treballar molt però, me’n surto!

Consol
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

M’ha agradat

El curs m’ha agradat, no sabia què hi hauria. Per millorar proposaria més pràctiques i exercicis. Gràcies per tot!

Nuri

Molt bons resultats

Els tallers ben preparats, intensos i amb molt bons resultats.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Si puc, tornaré

El curs i l’estada ha esta molt i molt enriquidora com a persona, de manera individual, i dins d’un col·lectiu.

El ritme del curs i la seva evolució durant la setmana ha estat molt correcte amb un inici i final per tancar.

En definitiva, si puc tornaré… Segur que torno. Moltíssimes gràcies.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Experiència inoblidable

A punt per tornar a venir!!! Un grup molt divers i maco. Una experiència inoblidable, sobre tot les dinàmiques. Feu molt bon equip!!! Felicitats per la iniciativa.

Pere
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Sensacions mai viscudes

L’experiència increïble. Es fa un vincle molt especial i sensacions mai viscudes. Per repetir sense cap dubte.

José Carlos
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Molt profitós

El curs molt interessant i molt profitós. Es viu intensament i m’agrada molt com ho porteu.

Enric
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Experiència molt bona

Ha estat una experiència molt bona i enriquidora. He fet una bona feina personal, que tenim que anar paint al llarg dels dies. Gràcies a tots per haver estat dins d’aquest laboratori.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Experiència molt enriquidora

L’experiència ha sigut molt enriquidora. El curs molt bé. Marxo més lleugera de motxilla.

Remei
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Amb ganes de repetir

L’experiència ha estat molt enriquidora, amb ganes de repetir algun dia. Els tallers pràctics molt aprofitats.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Enriquiment personal

El curs molt enriquidor, amb molt bona predisposició per les dues parts, un enriquiment personal que s’ha de treballar molt i des de diferents variants.

M’ha enriquit tant com a persona, he trobat tant bons companys, que estic pensant en tornar.

També les excursions per la illa són magnífiques. Lanzarote dona molta energia, és un somni.

Gràcies per donar-me a compartir aquesta setmana.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Aprenent i gaudint

El curs ha estat molt profitós i he estat aprenent i gaudint del vostre mestratge. Gràcies moltes pel que ens heu donat. Molt agraïda per la vostra generositat.

Adela
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Experiència intensa

El curs, molt bé. Una experiència molt intensa i positiva. Buscava brúixola i obrir camí i sento que m’ho emporto tot! Moltes gràcies!

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Va servir per millorar-me

El curs em va servir molt per millorar-me.

Al principi si que vaig trobar dur els exercicis, fins hi tot em posava trista però la combinació de fer un dia de treball i el següent dia d´excursió per la illa ho vaig trobar del tot acertat. Tema guagua i visitar l´illa tots junts em va agradar molt, trobo que així vam aprofitar molt el temps.

Els exercicis eren molt intensos (plorar i riure en qüestió d´hores, tensió i calma al mateix dia) però sé que és el pas per poder evolucionar

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Meravellosa experiència

Amb el grup m’he sentit molt a gust, compenetrat i encara que he viscut moments molt emotius, intensos, en tot moment m’he vist acompanyat pel grup, he comprovat com el grup, passats els dies, era més uniforme i més compacte, i encara no amb tothom la relació era la mateixa, en conjunt ha estat molt positiu.

Com experiència ha estat màgic, anava amb la ment oberta a gaudir d’una vivència que no havia tingut mai, vull dir una casa a Lanzarote amb gent desconeguda i tota una setmana només per mi per la meva essència per créixer espiritualment, i ha estat fantàstic anar sense cap expectativa ja que d’aquesta manera he viscut cada moment en el context que tenia que viure’l, quan tocava treballar doncs a treballar, quan ha tocat un bany a la platja doncs un bany, quan ha tocar socialitzar doncs socialitzar, en fi cada moment ha estat únic, i el que a mi faltava que era estar sol una estona també ho he tingut. També dir-vos que conviure amb gent que quan ens veiem, és més d’una forma formal, per dir-ho d’alguna manera, i comprovar en aquests dies part de l’essència ha estat brutal, molt divertit.

Gràcies per aquesta meravellosa experiència i espero viure més d’aquests tipus.

Anònim
Trobada del 18 al 24 de novembre de 2018

Trobada del 24 al 30 de març del 2019

Ho hem tornat a aconseguir. La trobada del mes de març del 2019 també ha estat excepcional!

El grup, especial amb molta sintonia entre tots els participants i cada una de les propostes del curs s’ha viscut immensament.

Una tema important a destacar. En aquests tipus de trobades, igual que en grups de meditació, de ioga, de creixement personal encara predominen més dones que homes. Tot i que cada vegada hi ha més homes que entren en aquest mon del Despertar i de viure amb Consciència, trobem a faltar més implicació masculina.
Aquest grup, març del 2019, ha estat trencador en aquest aspecte. Han sigut 14 participants, dels quals set eren dones i set homes.

Des d’aquestes línies, un agraïment a cadascú dels homes que esteu en aquest procés de viure amb més Consciència. I una empenta a tots els que encara creuen que créixer personalment és només cosa de dones. Nois, animeu-vos a entrar en un món que no es pot comparar amb viure la vida de puntetes.

Gràcies de tot cor a tot el grup! Gràcies Anna, Carme, Joan, Josep B, Josep R, Laura, Liliana, Lluís, M. Mercè, Marta, Pere, Roser, Tomàs i Toni.

Lluís Cals i Glòria Rabell

Setmana plena de sensacions

Ha sigut una setmana plena de sensacions, emocions i he sentit el meu cos que em parlava!

Us dono les gràcies per tota la feina que feu!!!

La casa i l’espai tot molt bé!!!

Anònim

Continuo el camí molt més lleuger

Valoració personal:

Continuo el camí molt més lleuger i lliure de la carga que he portat últimament. Immensament content de l’experiència viscuda i infinitament agraït a tots i cadascuna de les caixes de ressonància que aquests dies han format part d’aquest orquestra, on he après coses de cadascun d’ells que m’ajudaran a interpretar la meva melodia de vida.

Valoració estada:

Lluís i Glòria, m’heu ajudat a tornar a fer riure l’ànima. Immensament agraït. Què més puc dir? Muaaaà!!!

Fruitós i Paquita, m’heu ajudat a fer riure l’estómac. El menjar ha sigut boníssim. Immensament agraït.

Sous una causalitat meravellosa de la meva vida!

Valoració cases:

Impressionants!!!! Molt acollidores i m’he sentit molt bé!!!!

Molt agraït.

Toni

Gratitud infinita

A part d’acompanyar a la meva germana, el meu objectiu d’aquesta trobada per el creixement personal era augmentar la meva confiança en mi mateix i l’autoestima, i crec que en part ho he aconseguit i moltes més coses com: escoltar sensacions, emocions i prendre consciència de l’aquí i l’ara.

També m’ha encantat tot el grup i la bona sintonia ja que tothom ha col·laborat i a part ho hem gaudit molt.

També m’ha agradat molt la vostra manera de formar-nos i guiar-nos ja que a part de fer-ho molt bé, sempre us he vist com un més del grup.

La casa també molt bé, l’esmorzar excel·lent. Gràcies a en Fruitós i la Paqui (els cuiners) i en Dos Santos (el xofer).

Espero que aquesta estada sigui el principi d’una nova etapa en la meva vida. Però això ara ja depèn només de mi.

Gratitud infinita!

Tomàs

Experiència que no m’havia pensat mai que em pogués passar i que m’anés tant bé

Per mi ha sigut una experiència que no m’havia pensat mai que em pogués passar i que m’anés tant bé. Gràcies a tot el grup que m’ha ajudat en algunes coses allà on jo per les meves dificultats no arribava o no entenia.

Referent a l’estada tot molt bé. El tema dels esmorzars, perfecte.

Roser

Un 10!

M’emporto moltes ensenyances per practicar-les en el present.

La casa està genial. Un 10!

El servei dels esmorzars (Paqui i Fruitós). Un 10!

Em pensava que això de fer només dos àpats al dia ho portaria fatal però el cos s’acostuma ràpid i així s’aprofita més el curs.

El curs, Lluís i Glòria. Un 10!

Anònim

La vostra ajuda també ha sigut fantàstica i l’estància a la casa fabulosa

Setmana fantàstica de desconnexió absoluta i molt content d’haver pogut gaudir de la companyia d’un grup de persones que segur m’han aportat tots alguna coseta que farà de mi una millor persona quan arribi a casa.

Tots, cadascú amb la seva història personal, ha ajudat al grup a aconseguir eines que faran que podem afrontar el futur molt més preparats.

La vostra ajuda també ha sigut fantàstica i l’estància a la casa fabulosa. Animar-vos a continuar programant setmanes com aquesta que hem gaudit, perquè segur que nosaltres intentarem repetir.

Moltes gràcies per tot.

Josep A.

Estic molt millor que quan vaig arribar

La casa fantàstica.

L’aprenentatge de vida (Universitat de vida, màster) molt bé.

Avui estic molt millor que quan vaig arribar amb moltes eines per treballar.

Anònim

Estar aquí és al·lucinant

Estar aquí és al·lucinant. Gràcies Lluís i Glòria. Estic molt agraïda. M’he sentit protegida. He tingut l’afecte desinteressat de tots.

La casa és al·lucinant, molt maca.

Gràcies!

Laura

Combinació de teoria i pràctica molt encertada

En general valoro el conjunt de tota l’experiència amb un 10.

L’ensenyament i els exercicis que proposeu els trobo molt adequats si tens ganes de millorar com a persona.

Combinació de teoria i pràctica la trobo molt encertada.

Les cases estan molt ben equipades i estan fetes i decorades amb gust.

Gran detall el Ferrero Rocher i l’ampolleta d’aigua a l’habitació.

Moltes gràcies per tot!!

Anònim

Cases molt agradables i ben equipades

Cases molt agradables i ben equipades.

Molt bé els sucs, llet, infusions que vàrem trobar el primer dia. La cuina sovint ha estat un lloc de trobada amb els que compartim la casa. Cada nit fèiem infusions i compartíem una estona comentant coses del dia. Per això trobar alguna cosa de benvinguda ha ajudat a organitzar-nos per compartir aquest espai.

Molt bé els restaurants recomanats.

Molt bé els esmorzars.

Ha estat cansat per els temes que hem tractar però ben dosificat.

Anònim