MEDITACIÓ


Cada vegada hi ha més persones interessades en la Meditació. Abans semblava que era una pràctica destinada per uns quants però hi ha cada vegada més necessitat d’aturar-se i asseure per fer abaixar la xerrameca mental i per connectar de manera profunda amb un mateix.

La Meditació existeix des de fa milers d’anys. Si no funcionés, hauria caigut pel seu propi pes.

Hi ha estudis i investigacions que ens confirmen els beneficis que ens aporta practicar a diari uns minuts de silenci. Fins i tot, cada vegada hi ha més escoles, hospitals i empreses que la practiquen abans de començar les seves activitats.

Meditar és ben senzill. Es tracta de fer anar, tantes vegades siguin necessàries, la ment a un focus d’atenció, que pot ser la respiració. O sigui, es tracta d’asseure’s, tancar els ulls i estar pendent del respirar. Vindran pensaments i quan hi siguin, la única cosa que cal fer és adonar-se’n compte i tornar a la respiració. Una vegada. I una altra. I una altra. I tantes vegades siguin necessàries.

El que és complicat és trobar una estona cada dia amb l’objectiu d’estar amb un mateix. Però amb paciència i constància s’aconsegueix i quan fem el ‘clic’, o sigui, quan la Meditació ens atrapa el problema de trobar una estona es converteix en una agradable necessitat.
OPINIONS EX-ALUMNES

La meditació és prou important per tenir-la en compte cada dia i prioritzar-la envers a altres situacions del dia a dia. He prioritzat tenir a diari un moment de retir per meditar.
El camí correcte per viure feliç i en plenitud total, és el camí interior.
Francament aquest taller m’ha ajudat molt, moltíssim, a reprendre el meu camí espiritual.

RMFS

Recomano el curs de meditació ja que per a mi ha estat l’eina més pràctica a l’hora de desconnecta la ment i relaxar-me.
Ha estat una experiència molt bona i recomanable.

Tina

Has participat en algun curs o taller i vols compartir la teva opinió o experiència personal? Fes clic en el botó per escriure l’opinió.
PREM EL BOTÓ PER ESCRIURE LA TEVA OPINIÓ


MÉS INFORMACIÓ


NOM (requerit)

EMAIL (requerit)

MISSATGE

Accepto les condicions d’ús i la política de privacitat


PRÒXIMES MEDITACIONS