fbpx

Curs de meditació

Afluixa la ment, connecta amb l’Essència
Afluixa la ment, connecta amb tu

Meditar és entrenar la ment. Si ho fas a diari et porta molts avantatges i beneficis que repercutiran en el teu dia a dia. Aquest curs et dona pautes que t’introdueixen en el procés meditatiu.


En aquest curs aprendràs a…Calmar els pensaments

Estimar el silenci

Viure el present

Connectar amb l’Essència

CONTINGUT DEL CURS

Són sis trobades de molta pràctica i poca teoria que responen a les preguntes ‘Per a què meditar?’ i ‘Com meditar? Fem pràctiques de tot tipus de meditació però sobre tot, ens apropem al silenci. Aprendràs i entrenaràs sobre:


Respiracions conscients


Què fer amb els pensaments


Postura ideal per meditar


Mudres, les mans


Mantres, la veu


Tipus de meditació


Per què el silenci


Mindfulness, aprendre a estar present


Beneficis de les pràctiques meditatives


Ones cerebrals


Actitud davant de la meditació


Suggerències per meditar a casa
PER A QUÈ FER AQUEST CURS?


Cada vegada hi ha més persones interessades en la Meditació. Abans semblava que era una pràctica destinada per uns quants però cada vegada hi ha més necessitat d’aturar-se i asseure per fer abaixar la xerrameca mental i per connectar de manera profunda amb un mateix.

Hi ha estudis i investigacions que ens confirmen els beneficis que ens aporta practicar a diari uns minuts de silenci. Fins i tot, cada vegada hi ha més escoles, hospitals i empreses que la practiquen abans de començar les seves activitats.

Aquest curs és per a tu si li dones moltes voltes a les coses, si els pensaments et dominen, si l’estrès forma part de la teva vida, si necessites parar l’activitat mental i no saps com… Amb paciència i constància podràs comprovar que les estones d’asseure i entrenar es converteixen en una agradable activitat.
Què diuen els que han participat en aquest curs?


Les classes de meditació m’han ensenyat a entendre la vida amb més filosofia i tranquil·litat i gaudir-la

Sent sincer, al principi de sentir la paraula meditació ho vaig trobar estrany o per gent boja. De mica en mica ho he anant escoltant per tot arreu i vaig entendre que en un moment de la meva vida que necessitava esbrinar. Vaig iniciar el curs amb una finalitat i en cada classe ho anava entenent fins que vaig agafar la meditació cap al camí que jo volia. Després que acabessin les classes ho feia cada dia però no sentia que era el que jo volia, fins que un dia m’ho vaig rumiar i pensar, que no tenia temps per meditar cada dia ja que semblava que estava obligat fins que vaig decidir fer-ho ens moments de tranquil·litat, llocs de natura. Les classes que vaig realitzar de meditació m’ha ensenyat a entendre la vida amb mes filosofia i tranquil·litat i gaudir-la.

Ezequiel

Una eina de vida que em serveix per a viure i conviure millor d’una manera més profunda

Com va ser el curs?

En la meva experiència vivencial d’aquest curs em va resultar molt útil fer-ho, ja que des del primer dia vaig començar a Meditar de manera progressiva gràcies a l’acompanyament i guia de la Glòria amb una sèrie de pautes senzilles y progressives que a mi em va facilitar iniciar-me i integrar diàriament la Meditació a la meva vida. Vaig aconseguir comprendre amb major amplitud la finalitat de la Meditació, els seus beneficis per a la vida y la senzillesa en realitat d’aquesta pràctica. Tot això al costat de la meva recerca personal en aquests moments em van inspirar i van fer que Meditar ja formi part de la meva vida diària.

Què em vaig portar?

Una eina de vida que em serveix per a viure i conviure millor d’una manera més profunda, més conscient i més present sobre mi i el meu entorn.

Què va canviar en la meva vida?

M’està servint per posicionar-me en les incerteses que porta la vida més des de la curiositat i menys des de l’expectativa. Quan alguna cosa em pertorba m’adono molt abans de que m’està passant, més des de la part profunda que des de la part aparent, és una cosa així com que ‘la palla es dilueix y s’evidencia el que de veritat em molesta’ aconseguint netejar i/o transformar el que succeeix amb més agilitat. És un entrenament diari per connectar amb el que de veritat tinc, l’ara… el present, això em serveix per centrar-me, valorar i agrair el que SI tinc més que en el que em queda per conquerir. També he de dir que tot això moltes vegades ho aconsegueixo, i d’altres em resulta més difícil o em perdo pel camí, però el balanç general és que ho aconsegueixo més vegades de les que no!!!!!

Olga

La connexió amb un mateix crea una connexió interna que et fa viure millor

El curs m’ha fet present la necessitat espiritual de la disciplina personal, la connexió amb un mateix crea una connexió interna que et fa viure millor el dia a dia.

Maria

L’eina més pràctica a l’hora de desconnectar la ment

Recomano el curs de meditació ja que per a mi ha estat l’eina més pràctica a l’hora de desconnectar la ment i relaxar-me.
Ha estat una experiència molt bona i recomanable.

Tina

Aquest taller m’ha ajudat molt, moltíssim, a reprendre el meu camí espiritual.

La meditació és prou important per tenir-la en compte cada dia i prioritzar-la envers a altres situacions del dia a dia. He prioritzat tenir a diari un moment de retir per meditar.
El camí correcte per viure feliç i en plenitud total, és el camí interior.
Francament aquest taller m’ha ajudat molt, moltíssim, a reprendre el meu camí espiritual.

RMFS


Has participat en algun curs o taller i vols compartir la teva opinió o experiència personal? Fes clic en el botó per escriure l’opinió:


ESCRIU LA TEVA OPINIÓT’agradaria apuntar-te al curs de Meditació?

Contacta amb mi omplint el següent formulari. Et respondré amb tota la informació que necessitis sobre el curs, les properes dates i el preu.


El teu nom

Correu electrònic

Telèfon

Quin curs o taller t’interessa?

Missatge

Accepto les condicions d’ús i la política de privacitat