fbpx

TITULAR DEL LLOC WEB I DE LES DADES RECOPILADES

Raó Social: GLÒRIA RABELL PUIG
NIF: 40304054G
Adreça: Bisbe Sevilla, 2
Localitat: Girona
Província: Girona
C.P.: 17005
Correu electrònic: gloria@gloriarabell.com
Activitat social: realitzo tallers i cursos de benestar personal

A través d’aquesta política de privacitat informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de persones físiques en relació al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Finalitat d’aquesta web i recopilació de dades

Informem que les dades que els usuaris voluntariament ens facilitin a través d’aquesta web seran incorporades als nostres sistemes de bases de dades amb la següent finalitat:

  • En el cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis: per enviar informació sobre la consulta realitzada.
  • En el cas de suscripció: per enviar newsletters, així com comunicacions comercials o de promocions.

Dret de desistiment

Qualsevol usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa des del propi email rebut (al final del mateix) o enviant-me un correu electrònic a gloria@gloriarabell.com indicant a l’assumpte: Drets RGPD i adjuntant una fotocòpia del DNI.

Consentiment

Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l’usuari otorga el consentiment inequívoc a Glòria Rabell Puig, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos, per a que procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats mencionades.  El no facilitar les dades personals solicitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, comprar o rebre informació dels meus serveis.

Proveïdors i tercers

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de l ‘usuari, excepte per obligació legal.

Com a encarregats del tractament de dades, Glòria Rabell Puig té contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de la normativa de la protecció de dades:

  • Hosting: CDMon (10dencehispahard S.L.)
  • Plataforma web y gestión de comentarios: WordPress.Org (Automattic Inc.)
  • Envío de newsletters: Mailchimp (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp)
  • Privacidad de fuentes de rastreo utilizadas en este sitio: Google LLC
  • Agencia de marketing y gestión web: Knüt CB

Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantitzar la destrucció total de les dades.

Ens reservem el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legistlatives o jurisprudencials.

Data de l’última actualització: maig de 2018

Propietat intel·lectual i industrial
Aquesta pàgina web www.gloriarabell.com és titularitat de GLÒRIA RABELL PUIG
qui ostenta tots els drets necessaris per al seu ús i explotació. La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queden prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i qualsevol altra forma d’explotació, de tots o part dels continguts i/o elements integrants d’aquesta pàgina web sense autorització expresa de GLÒRIA RABELL PUIG. Tot aquell qui atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de GLÒRIA RABELL PUIG serà responsable davant dels Tribunals competents.