Tallers de Riureteràpia Terapèutica

Juga! Riu! Balla! Viu!
Transforma, traspassa i allibera obstacles mentals

Si tens vergonya, pors o inseguretats t’interessen aquests tallers. La proposta és viure una experiència en que podràs traspassar les barreres mentals d’una manera divertida i desenfadada.


En aquests tallers recuperaràs la…Llibertat

Creativitat

Autenticitat

Espontaneïtat

CONTINGUT DEL CURS

Són varies trobades en les que cada sessió es converteix en un lloc segur, en el que es crea un ambient de total respecte on no hi ha cabuda cap tipus de competència i on podrem experimentar, transformar i traspassar de manera subtil però activa i profunda tot allò que ens impedeix viure en total llibertat mental.PER QUÈ FER AQUEST CURS?


Introduir-me al Joc, al Riure i al Ball de manera Conscient em va portar poder anar més enllà de fantasies mentals com la comparació, la vergonya, la por de fer el ridícul, la inseguretat, el sentit del ridícul, la por a exposar-me…

Quan traspassem qualsevol limitació mental automàticament connectem amb la part més profunda del nostre Ser i que inclou l’espontaneïtat, la creativitat i altres qualitats que sense dubte tots tenim en el nostre interior, però que sovint estan apagades.

Per tant, les trobades amb el Joc, el Riure i el Ball estan enfocades a tenir l’oportunitat d’anar més enllà de les barreres mentals que limiten el nostre dia a dia, en un espai lúdic i creatiu on podem transformar el nen interior reprimit en un nen interior madur.

Garantit! Divertit! Terapèutic!Què diuen els que han participat en aquest curs?


La meditació és prou important per tenir-la en compte cada dia i prioritzar-la envers a altres situacions del dia a dia. He prioritzat tenir a diari un moment de retir per meditar.
El camí correcte per viure feliç i en plenitud total, és el camí interior.
Francament aquest taller m’ha ajudat molt, moltíssim, a reprendre el meu camí espiritual.

RMFS

Recomano el curs de meditació ja que per a mi ha estat l’eina més pràctica a l’hora de desconnecta la ment i relaxar-me.
Ha estat una experiència molt bona i recomanable.

Tina


Has participat en algun curs o taller i vols compartir la teva opinió o experiència personal? Fes clic en el botó per escriure l’opinió:


ESCRIU LA TEVA OPINIÓT’agradaria apuntar-te als Tallers de Riureteràpia Terapèutica?

Contacta amb mi omplint el següent formulari. Et respondré amb tota la informació que necessitis sobre el curs, les properes dates i el preu.


El teu nom

Correu electrònic

Telèfon

Quin curs o taller t’interessa?

Missatge

Accepto les condicions d’ús i la política de privacitat