fbpx

Taller La mort m’ensenya a viure

La mort, un procés natural de la vida
Trenca el tabú de la mort

Parlar de la mort incomoda, és un misteri inexplicable, fa respecte i es viu amb por.
Aquest taller pretén naturalitzar el procés de la mort i tot el que l’envolta.


En aquest taller aprofundiràs en…Normalitzar la mort

Saber afrontar la mort

Traspassar pors i resistències

Eixamplar la visió de la mort

CONTINGUT DEL CURS


Primer taller. Nivell pràctic

La mort es presenta quan menys l’esperem. A vegades ve de cop, pot ser el final d’una malaltia, o quan el cos diu ‘prou’. Quasi bé mai estem preparats i ni tan sols hem rebut la informació de què hem de fer, què hem de dir, com ens hem de comportar davant la pèrdua i el dolor que provoca la mort. L’objectiu d’aquesta primera sessió és saber encarar la mort de la millor manera possible, sigui quina sigui la situació que ens trobem.

Segon taller. Pors i resistències a la mort i a la vida

Morir fa por però, sovint, la por no ens permet viure la vida que ens agradaria. Reflexionar i traspassar les pors i resistències a la mort i, també, les de la vida per aconseguir viure una vida autèntica i atrevir-nos a fer allò que ara no ens veiem amb prou capacitat.

Tercer taller. Saber-ne més

Hi ha alguna cosa més després de la mort? Milions de persones creuen que si, i d’altres creuen que no. Tot depèn de la informació que tinguem i de l’educació rebuda. Saber que hi ha altres maneres d’enfocar la mort, ajuda a viure més lleugers. Aquesta tercera trobada pretén informar i eixamplar el coneixement d’altres visions culturals sabent que, el més important, és VIURE!

PER A QUÈ FER AQUEST TALLER?


Ningú ens prepara per la mort i el que hem après ha estat des d’una visió simple i minúscula. Aquestes trobades et portaran a ser més conscient de la mort, de tot el que envolta, de la vida i eixamplar la visió d’altres mirades culturals i religioses.

Si no saps com comportar-te en el moment que t’has d’afrontar a la mort, si vols aprofundir amb el dol, si tens pors o resistències a la mort i a la vida o si vols conèixer altres visions culturals sobre la mort, aquest és el taller que podràs aprofundir, culturitzar i normalitzar el tema de la mort i del morir..Què diuen els que han participat en aquest taller?


T’aporta molta serenitat davant un tema tan tabú com és la mort

Aquest taller ha estat essencial per fer-nos prendre consciència de tot allò que fa referència a la mort per així poder viure l´ara més plenament.

Estic molt agraïda perquè t’aporta molta serenitat davant un tema tan tabú com és la mort.

Personalment puc dir que m’ha ajudat a trencar vells esquemes imposats.

Sílvia

He descobert nous mètodes per afrontar no només la mort sinó sobre tot la vida

Sóc un dels afortunats a l’haver experimentat varis tallers amb la Glòria, i en el cas d’Obertura a la mort’, encara més ja que m’afecta d’una forma més directa, he descobert nous mètodes per afrontar no només la mort sinó sobre tot la vida.

Manel


Has participat en algun curs o taller i vols compartir la teva opinió o experiència personal? Fes clic en el botó per escriure l’opinió:


ESCRIU LA TEVA OPINIÓT’agradaria apuntar-te al taller La mort m’ensenya a viure?

Contacta amb mi omplint el següent formulari. Et respondré amb tota la informació que necessitis sobre el curs, les properes dates i el preu.


El teu nom

Correu electrònic

Telèfon

Quin curs o taller t’interessa?

Missatge

Accepto les condicions d’ús i la política de privacitat